Cykel reparation

Kom ind til BikePro i Snejbjerg, hvis du skal have lavet en cykel reparation. Jeg har den nyeste viden inden for cykelverdenen, hvilket sikre at du får en cykel reparation i top kvalitet. Jeg laver nærmest alle former for cykel reparation om det er til racercykel, MTB eller hverdagscykler. Jeg har den erfaring og ekspertise der skal til for at udføre din reparation hurtigt og billigt. Derudover står jeg altid klar til at rådgive dig i forbindelse med din reparation. Derudover får du hos BikePro dag-til-dag-service, hvilket betyder at din cykel er klar igen allerede dagen efter. Du får selvfølgelig også en SMS, når din cykel er færdig.

Book din tid
Det er en god idé at booke din cykel reparation på forhånd, så du er sikker på en tid. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi butikken med din cykel og få besked om hvornår jeg kan have cyklen klar til dig.

Kontakt mig

Andre kiggede også på

Se mere

Hvad mine kunder siger

“Absolut en af Hernings dygtigste cykel mekaniker. Sætter ofte min lid til Jonas og han løser det prisvenligt.”

Rasmus Damsgaard

“Hvad enten om du er motionist, Pro eller hverdags cyklist, så er du altid sikker på en top professionel og personlig service og vejledning. Jeg kan varmt anbefale BikePro.”

Jon Munk

“Dejligt igen at få sin cykel lavet lokalt hos Jonas ved BikePro. God betjening og til fornuftige priser.”

Carsten Madsen

“Jonas er yderst professionel og yder en kanon service! Jeg kan klart anbefale BikePro”

Mark Knudsen

Mine samarbejdspartnere