Om mig

Hvem er jeg?

Hej mit navn er Jonas Knudsen, jeg driver cykelværkstedet BikePro i Snejbjerg. Jeg er uddannet cykelmekaniker og har arbejdet som dette siden 2004.

De mange års erfaring og utallige kurser har gjort at jeg er yderst professionel og topkvalificeret. Jeg har den nyeste viden inden for cykelverdenen. Dette inkluderer bl.a. servicering af forgaffel, carbon-reparationer og meget mere. Ligeledes er jeg specialiseret i Cannondale-cykler og servicering af lefty-forgafler, som en af de eneste i Danmark. Jeg går meget op i at forbedre mine tekniske evner hele tiden. Derfor elsker jeg at udforske nye ting inden for cykelfagets udvikling, hvilket sikre at kunden altid får service og kvalitet i top!

Jeg går højt op i at mine kunder er tilfredse og får en god oplevelse når de besøger min butik. Derfor stræber jeg altid efter at skabe en hyggelig og behagelig stemning i min butik, hvor folk altid er velkommen til at få en god kop kaffe og en snak. For mig handler det om at imødekomme, forstå og respektere kundens behov. Her er ingen cykler for fine eller for gammel.

Mine kunder er altid velkommen til at kontakte mig, hvis de har sprøgsmål, mangler vejledning eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Jonas Knudsen
Jonas KnudsenEjer
Mit navn er Jonas Knudsen, jeg driver cykelværkstedet BikePro i Snejbjerg. Jeg er uddannet cykelmekaniker og har arbejdet som dette siden 2004.

Hvad mine kunder siger

“Absolut en af Hernings dygtigste cykel mekaniker. Sætter ofte min lid til Jonas og han løser det prisvenligt.”

Rasmus Damsgaard

“Hvad enten om du er motionist, Pro eller hverdags cyklist, så er du altid sikker på en top professionel og personlig service og vejledning. Jeg kan varmt anbefale BikePro.”

Jon Munk

“Dejligt igen at få sin cykel lavet lokalt hos Jonas ved BikePro. God betjening og til fornuftige priser.”

Carsten Madsen

“Jonas er yderst professionel og yder en kanon service! Jeg kan klart anbefale BikePro”

Mark Knudsen

Mine samarbejdspartnere