Cykel dæk og slangeskift

Skal du have skiftet slanger på din cykel eller eller trænger du til nye dæk? Så kom ned til BikePro og få god kop kaffe imens jeg ordner din cykel. Her kan du få udskiftninger af cykelslanger for en fast lav pris på kun 109 kr!

Derudover tilbyder jeg også et væld af gode cykeldæk i høj kvalitet og skarpe priser. Jeg forhandler bl.a. med mærkerne Michelin, Schwalbe og Continental.

Hos BikePro er du altid sikker på cykel dæk og cykelslanger af god kvalitet til billige penge. Har du en travl hverdag med arbejde, familie og en masse andet at se til, så lad mig klare din cykel, så du i stedet kan bruge tid på det du holder allermest af. Hos BikePro får du dag-til-dag-service, hvilket betyder at din cykel er klar igen allerede dagen efter. Du får selvfølgelig også en SMS, når din cykel er færdig.

Book din tid
Det er en god idé at booke din cykel dæk og slangeskift på forhånd, så du er sikker på en tid. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi butikken med din cykel og få besked om hvornår jeg kan have cyklen klar til dig.

Andre kiggede også på

Hvad mine kunder siger

“Absolut en af Hernings dygtigste cykel mekaniker. Sætter ofte min lid til Jonas og han løser det prisvenligt.”

Rasmus Damsgaard

“Hvad enten om du er motionist, Pro eller hverdags cyklist, så er du altid sikker på en top professionel og personlig service og vejledning. Jeg kan varmt anbefale BikePro.”

Jon Munk

“Dejligt igen at få sin cykel lavet lokalt hos Jonas ved BikePro. God betjening og til fornuftige priser.”

Carsten Madsen

“Jonas er yderst professionel og yder en kanon service! Jeg kan klart anbefale BikePro”

Mark Knudsen

Mine samarbejdspartnere