Cykel dæk og slangeskift

Er din cykel punkteret eller trænger du til nye dæk på din cykel? Kom ned til BikePro og få en god kop kaffe imens jeg skifter dine cykeldæk og slanger. Eller elsker du ligesom mig at køre på cykel, så er det altid godt at have ekstra cykeldæk og slanger liggende. Jeg forhandler bl.a. med mærkerne Michelin, Schwalbe og Continental

Hos BikePro er du altid sikker på cykel dæk og slanger af god kvalitet til billige penge. Har du en travl hverdag med arbejde, familie og en masse andet at se til, så lad mig klare din cykel, så du i stedet kan bruge tid på det du holder allermest af. Hos BikePro får du dag-til-dag-service, hvilket betyder at din cykel er klar igen allerede dagen efter. Du får selvfølgelig også en SMS, når din cykel er færdig.

Book din tid
Det er en god idé at booke din cykel dæk og slangeskift på forhånd, så du er sikker på en tid. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi butikken med din cykel og få besked om hvornår jeg kan have cyklen klar til dig.

Kontakt mig

Andre kiggede også på

Se mere

Hvad mine kunder siger

“Absolut en af Hernings dygtigste cykel mekaniker. Sætter ofte min lid til Jonas og han løser det prisvenligt.”

Rasmus Damsgaard

“Hvad enten om du er motionist, Pro eller hverdags cyklist, så er du altid sikker på en top professionel og personlig service og vejledning. Jeg kan varmt anbefale BikePro.”

Jon Munk

“Dejligt igen at få sin cykel lavet lokalt hos Jonas ved BikePro. God betjening og til fornuftige priser.”

Carsten Madsen

“Jonas er yderst professionel og yder en kanon service! Jeg kan klart anbefale BikePro”

Mark Knudsen

Mine samarbejdspartnere